Varshavë: Protesta kundër ndërtimit të xhamisë

28 March 2010 , Posted by artparadox at 4:37 AM

artikuj

Një grup proteston ndërtimin e xhamisë në Varshavë, kryeqytetin e Polonisë. Grupi i quajtur “Unioni për të ardhmen e Evropës” u mblodh në kantierin e xhamisë në Varshavë dhe hodhi slogane anti islamike. Ndërsa një grup tjetër protestoi kundër kundërshtarëve të xhamive.
Ky grup që tërhoqi vëmendjen se në Varshavë jetojnë njerëzit të feve dhe kulturave të ndryshme reagoi ndaj atyre që janë kundër xhamive duke mbajtur pankarta me mbishkrime “Fund islamofobisë, Varshava është e të
gjithëve, Jo racizmit”./trt/

Latest News