Shtëpia e pejgamberit Muhammed-it a.s. 3D

Posted by artparadox on 05 December 2009 , under |Foto që tronditi amerikanët

Posted by artparadox on , under |Widget Esma ul Husna shqip

Posted by artparadox on 31 October 2009 , under |
Nëse dëshironi këtë widget në blogun tuaj, ndiqni udhëzimet e mëposhtme! Shkoni te dashboard-manage blogs-design, Add a gadget. Zgjidhni HTML/JavaScript ku do të shtoni kodin e kopjuar më poshtë.Kjo është e tëra.
Kopjoni! :<div align="center">
<embed src="http://sendetemia.webs.com/flash/esmaulhusna%20shqip%20final.swf" quality="high" width="180" height="180" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi? P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></div>Ajetet Kuranore në trupin e foshnjës

Posted by artparadox on 22 October 2009 , under |
Muslimanët falin xhumanë para Kongresit

Posted by artparadox on 27 September 2009 , under |
Konvertim me shum Gezim 20.shkurt.2009 Bremen

Posted by artparadox on , under |
Tregimi Malik Bin DInarit

Posted by artparadox on , under |
Xhamia e bukur

Posted by artparadox on , under |Gjermania ne ISLAM

Posted by artparadox on , under |10 pyetje nga Allahu Xh.Sh.

Posted by artparadox on , under |
EZANI ne Kishe ne Zurich 11 korrik 2007

Posted by artparadox on , under |
Jummah on Capitol Hill Adhan

Posted by artparadox on , under |
Gaza Michael Heart - Nuk do të dorëzohemi (me titra shqip)

Posted by artparadox on 23 September 2009 , under |Video klipi Gaza kënduar nga Michael Heart "Nuk do të dorëzohemi" (me titra shqip).

Prapavija islame 1

Posted by artparadox on 18 September 2009 , under |


Khalid Jasin - Te Huajt

Posted by artparadox on , under |
Satelitet deshmojne per vertetsine e te Derguarit a.s 2

Posted by artparadox on , under |
Satelitet deshmojne per vertetsine e te Derguarit a.s 1

Posted by artparadox on , under |
About

Posted by artparadox on 18 April 2009 , under | Nuk e keni të njohur? : jetojmë në kohën e informacioneve. Sot njeriu është gjetur në një situatë të tillë që afër dorës ka më shum informata, se kurdoherë në historinë e njerëzimit.
Por nëse pranon dhe kap gjithçka që i vjen ndër duar, me siguri se do të bjerë nën ndikimin e disa mediumeve të cilat e kanë për qëllim manipulimin me njerëzit. Për mediumet nuk mundemi të themi se janë gjithmonë objektiv, prandaj na ngelën që  për disa thjeshtë personalisht, të vërtetohemi mbi objektivitetin e tyre.
Disa (shpresojmë jo shum prej jush) qëmoti e kanë një pamje të zezë mbi islamin. Nëse ju pyesim "prej nga e keni këtë?" me siguri do të thonit : "Kam dëgjuar në Tv", ose "E lexova në net", ose "Më kan thënë të afërmit", (e në rastet e shumta "të afërmit" nuk dëgjohen, por në rastin e islamit kjo është vija e rezistencës më të vogël).
Qëllimi i këtij blogu (dhe të ngjajshmive me këtë) është që me disa artikuj tu ofrojë pamje më të pastërt të realitetit dhe të ngjarjeve që kanë të bëjnë me botën islame.

Mirë se erdhët!

Contact

Posted by artparadox on 01 January 2009 , under |Plotësoni fushat më poshtë për të kontaktuar!
Emri juaj
Email juaj
Subjekti
Mesazhi
Verifikim imazhi
captcha
Shtypni tekstin nga imazhi:
[ Fresko imazhin ] [ Ç'është kjo? ]

Latest News