Dijetari saudian bëri thirje për xhihad në Palestinë

18 March 2010 , Posted by artparadox at 1:47 PM

Rijad, (PIC) - Dijetari dhe shkrimtari saudian dr. Muhsin el-Avaxhi i ka thirur dijetarët muslimanë, që të shpallin xhihadin për mbrojtjen e xhamisë Al-Aksa.
Avaxhi për Quds Press deklaroi, se mbrojtja e shenjtërive në Palestinë është përgjegjësi e të gjithë muslimanëve të botës.
Burimi : PIC – Palestinian Information Center


Latest News