U sulmua xhamia në Gjermani

08 January 2012 , Posted by artparadox at 10:29 AM


Në qytetin gjerman Darmshtad, është bërë sulm ndaj xhamisë.
Persona të panjohur kanë tentuar që ta ndezin xhaminë e bashkësisë Turko-islame pranë institutit për pyetje fetare.
Zurtarët e policisë kanë njoftuar se në brendi të xhamisë është hudhur material ndezës, por se zjarri është shuar vfetvetiu dhe se është thyer qelqi mbi dritaren e objektit.
Policia në Darmshtad ka njoftuar se do të nisë hetim të detajuar mbi aksidentin, duke paralajmëruar se masat e sigurisë rreth xhamisë dhe rrethinës do të përforcohen.Latest News