Një ushtar amerikan pranon islamin në Turqi

14 January 2012 , Posted by artparadox at 7:02 AM


Javën e kaluar, një ushtar amerikan që shërben nën bazën ajrore “Inçirlik” e cila përdoret nga ushtria amerikane në qytetin Adana, ka pranuar Islamin.
Sipas një rrjeti televiziv amerikan,  Pieter Michael është 25 vjeç dhe shërben si teknik avionësh. Ai e ndryshoi dhe emrin nga Pietër në Ali, pasi u njoh me fenë islame.
Ushtarit amerikan iu dhurua një kopje e Kuranit fisnik që ta ndihmojnë në kuptimin e fesë islame. /ardhmeriaonline/

Latest News