Zjarri nuk dogji Kuranin (video)

26 January 2012 , Posted by artparadox at 8:42 AM


Novi Pazar - Zjarri që përfshiu xhaminë Muhaxhir në Novi Pazar dogji të gjitha, por jo edhe faqet e librit te Allahut - Kur'anin.
Kongregacioni dhe banorët lokal kanë dëshmuar për të, dhe ranë dakord që kjo mbetet një mrekulli, Që çdo gjë tjetër, duke përfshirë edhe ndërtimet metalike janë djegur. Këtë ngjarje regjistuan edhe televizionet lokale dhe ato serbe.
Shihni videon e më poshtme./mesazhi/

Latest News