Islamofobia

28 August 2011 , Posted by artparadox at 8:58 AM


Emisioni "Fuqia e Besimit" debate eksluzive për hirë të muajit të bekuar të Ramazanit me mysafir të ndryshëm në studio. 22 Islamofobia - Fatime Sopjani, Merjeme Gashi dhe Prof. Sabahudin Jashari.


Latest News