Ishte njëherë në Evropën krishtere

04 September 2011 , Posted by artparadox at 12:00 PM


Me kujdes përcjellni videon dhe shihni a ka diçka, që ua tërhek vëmendjen. Në Kosovë është aktuale mosvotimi i ligjit për edukimin fetar, si dhe ndalimi i mbulesës nëpër shkolla. Ngjarja është nga varrimi i Franz Joseph-it I / 

Begräbnis von Kaiser Franz Joseph I. 1916-te  godine.

Latest News