Muslimanët me mjekrra janë Terroristë ?!

18 December 2011 , Posted by artparadox at 11:19 AM

Një video interesante mbi stereotipet dhe paragjykimet e njerëzve, të shkaktuara nga ndikimi i mediave.

Latest News