Shpikje gjeniale e së ardhmes

17 November 2011 , Posted by artparadox at 1:43 PM

Kompania Ross Nanotechnologies ka përsosur një lyerje në sprej-in NeverWet, i cili mbas përdorimit sendet i bën superhidrofobe, ashtu që 'refuzon' ujin dhe të lyerat. Poashtu mbron edhe nga korozioni dhe bakteriet. Pjesa më impresive e prezentimit është fakti se bile edhe iPhone u bë ujë refuzues mbasi është i spërkatur me NeverWetin, transmeton Net.

Latest News