Islami dhe Evropa, Tariq Ramadan ne Klan Kosova

02 June 2011 , Posted by artparadox at 12:52 PM


Tariq Ramadan, një ndër intelektualët më me influencë sot në botë, i  kërkuar nga gjigantët mediatikë si CNN, BBC, ABC. Tariq Ramadan, Profesor në Universistetin e Oksfordit është renditur nga Revista “Foreign Policy”, i teti mes 100 intelektualëve më të njohur në mbarë globin. Ai mban leksione në universitetet me prestigjoze të rruzullit dhe është sot një nga mendimtarët më të famshëm të kohës së re!Latest News