Hapet xhamia në aeroportin e Munihut

01 June 2011 , Posted by artparadox at 11:25 AM

Aeroporti ndërkombëtar në Mynih, më në fund është pajisur me një xhami të rregulluar për nevojat e udhëtarëve muslimanë
Duke pasur parasysh nevojën e madhe për këtë objekt dhe rritjen e lëvizjeve të muslimanëve përmes këtij aeroporti, administrata ka vendosur që në objektin e transitit të siguroj një hapësirë të nevojshme për lutje.

Latest News