Ndërtojnë kishë fshehurazi brenda Pallatit të Kulturës

08 May 2011 , Posted by artparadox at 12:16 PM


Aleanca Kuq e Zi akuzoi Kishën Ortodokse shqiptare të Përmetit se është duke kryer fshehtas punime brenda pallatit të kulturës “Naim Frashëri”, me qëllim shembjen ose ndërtimin brenda tij të një kishe. Sipas përfaqësuesve të kësaj lëvizje, gërmimet bëhen natën, ndërsa është zgjedhur pikërisht koha e fushatës zgjedhore kur vëmendja e vendorëve është e pakët.
Pallati i kulturës në Përmet që prej vitit ‘97 ka qenë mollë sherri mes përfaqësuesve të Kishës Ortodokse dhe Bashkisë së qytetit, ndërsa në vitin 2004, me vendim të Gjykatës Kushtetuese, u vendos që pallati t’i shërbente kulturës së këtij qyteti, informon TVNews24.

Latest News