Djaloshi musliman i cili e hutoi priftin e krishter Richard Burnish

03 May 2011 , Posted by artparadox at 12:26 PM

Shihni këtë video interesante të bisedës, së një prifti të krishterë dhe një të riu musliman
Latest News