Britani: Mbahen protesta anti Islame

04 April 2011 , Posted by artparadox at 1:46 PM


Me mijëra protestues mbështetës të partisë EDL (Liga për Mbrojtjen e Anglezëve) protestuan në Blackburn gjatë vikendit kundër Islamit, dhe ndërtimit të xhamive të reja në rajonin e Blackburnit.
Ndër të tjera u thirr për bashkim kundër përhapjes së Islamit në vend duke marrë si shembull unitetin e ushtrisë Britanike në Irak e Afganistan.
Blackburni është një zonë në Anglinë Veri Perëndimore dhe numri i popullsisë muslimane është 20% apo rreth 30.000 që e bën komunitetin e tretë për nga madhësia.

Latest News