Ish futbollisti i Crvena Zvezdës pranon islamin

29 March 2011 , Posted by artparadox at 5:00 AM

Gjatë manifestimit tradicional “Mbrëmje Kur’anore”, që është mbajtur javën e kaluar në qytetin zviceran Zofingen, ku merrnin pjesë hafizët më eminent të botës, dhe para një publiku prej 2000 personave, ish futbollisti i Crvena Zvezdës Nenad Jevtic ka pranuar Fenë Islame, dhe tani emri i tij është Jusuf . Pasi pranoji islamin Nenadi, respektivisht Jusufi, deklaroi se ka pranuar islamin pasi që disa herë kishte lexuar Kur’anin dhe ishte inspiruar.
Ai tha se kishte dëshiruar që shehadetin ta thotë para një publiku të madh. Ai shtoi se ndërgjegjja e tij është shumë e qetë dhe është i lumtur që i takon fesë islame.
Nenad Jevtic, momentalisht është një menaxher futbolli dhe jeton në Zvicër.
Burimi: dnevniavaz.ba

Latest News