Lojërat e fëlliqura të policisë së Mubarakut

02 February 2011 , Posted by artparadox at 3:36 PM

Inçizimet shokuese të konfrontimit të demonstruesve antiqeveritarë dhe "demonstruesve" policorë të maskuar në civilë. Policia e tagutit sost ka përdorur taktikë të re të luftës kundër demonstruesve: policë kalorës mbi kuaj dhe deve, të veshur me tesha civile janël vërsulur demonstruesve. Shiqoni video inçizimet!


Latest News