Jemen: Protestat po përhapen

27 February 2011 , Posted by artparadox at 11:23 AM


27 02 2011

Sana- Shtate demonstrues janë mbytur sot gjate protestave ne qytetin Aden ne jug te Jemenit, ndërsa rreth 50 prej tyre janë plagosur, raportuan burimet shëndetësore.
Gjithsej 24 njerëz janë mbytur prej 17 shkurtit ne demonstratat kundër regjimit te Alij Abdullah Salehut, i cili është ne qeveri 32 vite, raportoi Rojtersi.

Shtypja në presidentin Saleh sot u shtua dukshëm, pasi qe liderët e dy organizatave, me  ndikim fisnor ia kthyen shpinën dhe iu bashkëngjitën lëvizjes anti qeveritare, lajmëroi agjencioni Frans Pres. 

Latest News