Stamboll Mijëra njerëz bëjnë pritjen e Mavi Marmara (+foto)

26 December 2010 , Posted by artparadox at 1:21 PM

Mavi Marmara anija admirale e cila ka udhëhequr flotilën humanitare me ndihma për Gazën e rrethuar të dielën u kthye në Stamboll. Mbi 10.000 njerëz u mblodhën në limanin e Sarajbunit për të shprehur protestën e tyre kundër okupimit Izraelit të ëPalestinës, duke valëvitur me flamujt e Turqisë dhe të Palestinës"Get the Flash Player"


"to see this gallery."

Latest News