KGB – FSB-ja planifikon që ta djeg Kuranin për vitin e ri në sheshin e kuq

27 December 2010 , Posted by artparadox at 12:49 PM


El-Ithnejn 21 Muharrem 1431 / 27 12 2010alt
Sipas marionetës prijësit e KGB-s nga “Lëvizja kundër emigrantëve ilegal” (DPN) V.Tori, grup i spiunëve të KGB-s të cilët veprojnë nen petkun e “nacionalistëve rus” planifikojnë që ta djegin Kur´anin në sheshin e kuqë në Moskë në natën e vitit të ri. Nacionalistët thonë se ky aksion është inspiruar nga prifti amerikan dhe se është hakmarrje e vallëzuesve kaukazian për vallet në sheshin e kuqë.
Pretendohet se në këtë natë të vitit të ri, rrjeti terrorist internacional FSB do ti sjell në sheshin e kuqë një numër të madh të spiunëve të saj nga seksioni i nacionalistëve, të cilët pas djegies së Kuranit do të bëjnë sulm mbi të rinjtë kaukazian në Moskë. Ueb faqja nacionalist deklaron, se nëse asgjë nuk i nxeh ndjenjat e FSB-s do të mundohen ti sjellin disa vallëzues kaukazian të maskuar në sheshin e kuqë, të cilët do të vallëzojnë aty.

Nacionalistët janë ndarë rreth çështjes për djegien e Kuranit, por ata nuk do ti ndalojnë ata që duan ta djegin. Ata shkruajnë: (http://news.nswap.info/?p=50522&cp=4#comments):

- Është e nevojshme që të mblidhemi në grupe standarde dhe të vijmë në sheshin e kuqë ku do të këtë shumë të marrë. Rrahja do të filloj spontanisht, pa provokime.

- Digjni të gjallë këta djaj kaukazian! Apo dëshironi ta humbni kohën për natën e viti të ri duke e shikuar tërë këtë në TV?

- Do të ishte shumë mirë ta djegim këtë libër. Megjithatë mendoj se ende është herët.

- Nuk ka nevojë që Kurani të digjet në sheshin e kuqë. Ka shumë vende tjera që të bëhet kjo.

- Për disa njerëz ky libër është i shenjët. E sidomos kur është fjala për muxhahidët çeçen të cilët tani bëjnë luftën më efikase ndaj zyrtarëve të Putinit. Pse të ju krijojmë atyre armiq ndërmjet tyre? Populli rus ka mjaft armiq tjerë.

Burimi: kavkaz center,  put vjernika


Latest News