Vehabizëm apo terrorizëm?!!! Snezhana Llupevska nga Kanal5 e paskrupullt

28 November 2010 , Posted by artparadox at 5:11 AM

Ja se deri ku mund të arijë arroganca e dikujtë, e mos të jepet kurfarë llogarie. Kjo video është emituar në Kanal 5 Tv Maqedonase nga "gazetarja" Snezhana Llupeska. Gazetarja me bashkëpunëtorët e sajë, ka përpiluar një video material, ku mundohet që me të gjithë arsenalin të cilin mund ta posedojë një gazetare  ta sulmojë islamin. E tërë ajo çka propagandohet në këtë video, është aq e paskrupullt dhe paturpshëm e propaganduar, sa që njeriu pyetet vallë a egziston ndonjë skaj i ndërgjegjshëm dhe i arsyeshëm në "trurin" e kësaj gazetareje "trimëreshe" dhe "guximtare". Siç duket muslimanët edhe gjatë kohë do të luajnë rolin e miut në skenën e përgjithshme të quajtur teatër botëror. Na vjen keq që nuk kemi patur mundësinë që ta përkthejmë në gjuhën shqipe këtë video pasi që ky angazhim kërkon më tepër kohë, sidoqoftë shpresojmë se një pjesë e juaja do ta kuptojë se për çka bëhet fjalë.

Latest News