Simbolet e iluminatëve

10 November 2010 , Posted by artparadox at 12:14 PM

Të gjithë jeni të njoftuar me syrin i cili shërben si simbol i cionizmit dhe iluminatëve. Simbolet e tyre janë të gdhendura nëpër godina pompoze në të gjithë botën. Yje 5-cepësh e 6-cepësh, simbole të sekteve satanike, hebraike, etj. Icke sjell një varg shembujsh, ku hasen qartë këto simbolika, ai ajo e diellit, që haset në tempujt masonikë, por edhe në selinë e Kryeministrit britanik, apo në fronin e Presidentit të parë të SHBA. Ai vë re ngjashmërinë mes statujave të Xhorxh Uashingtonit si dhe Bafometit, zotit satanik, të Semiramidës së Babilonisë dhe Statujës së Lirisë në Nju Jork, etj.
Në videon më poshtë piramidën e njësyrëshit mund ta vëreni nëpër llogot e ndryshme të kompanive të njohura. Shihni videot dhe binduni edhe vetë!Latest News