Ravani

01 November 2010 , Posted by artparadox at 8:15 AM


                                                                          
                                                                                                                                                                       Nevojiten

7 ve
7 lug gjelle sheqer
7 lug gjelle vaj
sheqer vanile
1 lug peciv
7-8 lug gjelle mjell

Pregaditja

Ne enen e fell perzieni ve't me mixer derisa te behet nje mas e trash. pastaj i vendosni dhe gjerat e tjera duke perzier me tel vend mixerit, per arsye se nuk gufon brumi kur te piqet nese e vaxhdoni me perzi me mixer. Tepsin e lyni me vaj dhe pak mjell. E piqni ne 200C 5 min, pastaj e ulni temperaturen ne 100C dhe e lini te piqet kadal dal.
PS! Nese keni deshir, para se mija vendos mjellin mundeni me perzi me nje lug gjelle kakao qe te del e kaft ,pastaj te preni ne katror dhe te lueni ne qokolat dhe kokos. Mund te dekoroni dhe me vanil sos!   

Latest News