Djaloshi si imam

16 September 2010 , Posted by artparadox at 3:22 PM

Një rast i udhëheqjes së namazit nga një djalosh i mitur. Rasti më së miri tregon për dashurinë të cilën din ta kultivojë njeriu kur është në pyetje Zoti dhe e vërteta e tijë. Dëgjoni deri në fund! Latest News