Pedofili dhe pornografi edhe në Pentagon

25 July 2010 , Posted by artparadox at 10:29 AM


Pedofili dhe pornografi, edhe në zemër të Pentagonit. 20 persona, duke përfshirë zyrtarë dhe punonjës të tjerë të Pentagonit, janë akuzuar për daunlodimin nga interneti të filmave dhe videove me përmbajtje pornografie me fëmijë të mitur. Në disa raste, zyrtarët kanë përdorur gjithashtu edhe kompjuterë të qeverisë. Lajmi është bërë i ditur nga gazeta Boston Globe e cila citon një raport të brendshëm të Departamentit Amerikan të Mbrojtjes, mbi një hetim që kishte filluar që para 4 vjetësh. Njerëzit e përfshirë në pedofilinë dhe pornografinë me të mitur, kanë qenë të punësuarit me orar të plotë, ish-ushtarakë apo bashkëpunëtorë në Pentagon. /Alsat-M/

Latest News