Video pamje nga sulmi i anijes humanitare ne ujrat nderkombetare

13 June 2010 , Posted by artparadox at 8:55 AM


Në natën e së dieles, 30 Maj, duket një ngjarje e tmerrshme dhe me hubmje të jetërave njerëzore.
Forcat teroriste shteterore izraelite detare sulmuan konvojin humanitar ne ujrat nderkomebetare qe ishin drejtuar me ndihma drejt Gazes me anijen MAVI Marmara. Komando izraelite hapën zjarr ndaj civileve udhëtarëve, duke vrarë të paktën 9 udhëtarëve dhe të plagosur Në natën e së dieles, 30 Maj, duket një ngjarje e tmerrshme dhe me humbje të jetërave njerëzore.
 

Latest News