Suedezi me prejardhje nga Kosova ka kurdisur zjarrin në shtëpinë e Lars Vilks-it

17 May 2010 , Posted by artparadox at 7:48 AM

Është burgosur Suedezi 21 vjeçar, me prejardhje nga Kosova, për të cilin dyshohet se e ka kurdisur zjarrin në shtëpinë e Lars Vilks-it, autorit të karikaturave kontraverze të të dërguarit me kokë njeriu, njoftoi sot policia suedeze.
Është thyer dritarja në shtëpinë e Lars Vilks-it

I riu i cili jeotn në Landskron në jug të Suedisë, 40 kilometra prej vendit ku ndodhet shtëpia e Lars Vilks-it, është arestuar mbrëmë në shtëpinë e tijë, në bazë të "gjërave personale" të gjetuar afër zjarrit, ka deklaruar zëdhënësi i policisë
"Ai është i nacionalitetit suedez por me prejardhje nga Kosova dhe deri më tani nuk ka qenë i njohur ppër policinë", tha zedhënësi i policisë Kale Person. Emri i të riut nuk është publikuar.

Latest News