Nëse doni të dobësoheni, hani një mollë para buke

28 April 2010 , Posted by artparadox at 12:19 PM

Një mollë para buke jep ndjesinë e ngopjes dhe ndihmon për t’u dobësuar.
Shkencëtarët vërtetuan se një mollë e ngrënë para buke të jep ndjesinë e ngopjes dhe të ndihmon për t’u dobësuar.
Në studimin e bërë mbi studentët e një universiteti të cilët nuk mbanin asnjë dietë, gjatë pesë javëve, 15 minuta para buke iu dha nga një mollë e qëruar dhe komposto molle. Personat që kishin ngrënë vetëm mollë, hëngrën më pak ushqim se ata që kishin pirë vetëm lëngun e mollës.

Latest News