Në Tetor fillimi i procesit gjyqësor kundër Wilders-it

28 April 2010 , Posted by artparadox at 12:24 PM

Burime gjyqësore nga Holanda kanë njoftuar për fillimin e procesit gjyqësor kundër përfaqësuesit ekstremist dhe islamofob të parlamentit holandez, Geert Wilders.
Gjykata e Amsterdamit ka njoftuar se Wilders do të gjykohet nga 4 tetori deri më 2 nëntor nën akuzën e nxitjes së urrejtjes dhe diskriminimit kundër muslimanëve.

Latest News