Aeroplanët Izraelit kanë bombarduar 10 shtëpi në Rafah

30 April 2010 , Posted by artparadox at 8:42 AM

Forcat ajrore Izraelite kanë bombarduar zonën e banuar kufitare në Rafah të Gazës, derisa armata çifute lajmëron për "një fazë të re të sulmeve" në Rripin e Gazës.
Armata çifute ka deklaruar të Shtunën se operacioni ka për qëllim shkatërrimin e "tuneleve të kontrabandës" në kalimin kufitar me Egjiptin, pjesën jugore të Rripit të Gazës.
Ndërkohë, tanket dhe buldozerët Izraelit kanë hyrë dy kilometra në Karam Ebu Mamar, në verilindje të zonës së Rafah.

Latest News