Në Austri tolerohet thirja mbi gjenocidin ndaj muslimanëve

28 February 2010 , Posted by artparadox at 4:31 AM

 Mbas publikimit të studimitit mbi rritjen e numrit të muslimanëve në Austri, paraqiten edhe propozimet e para për zgjidhjen e situatës momentale.
Në studimin të cilin e ka publikuar fondi për integrim i Austrisë (OIF) nënvizohet se momentalishtë në Austri jetojnë 516.000 muslimanë, e cila përbën 6,2 % të popullatës së përgjithshme dhe shënon rritje prej 170.000 banorëve në raport me 2001. Kjo rritje e popullsisë, nuk bazohet në popullimin por pikë së pari në natalitetin e muslimanëve, të cilët e kanë populluar vendin.
Këto fakte nuk i lëjnë të qetë jomuslimanët, të cilat të kapluar nga frika, horrori dhe tmeri i këtij studimi, që tani bëjnë thirje për qërrim hesapesh me popullatën muslimane.
 Në internet-faqen të gazetës ditore prestigjioze "Der Standard" në të cilën komentare mund të vendosin vetëm persona fizik,ë emri dhe mbiemri si dhe adresa e plotë e banimit, i është e njohur redaksisë së portalit, thirjet për gjenocid ndaj muslimanëve vendas janë gjithnjë e më të zëshme, ndërsa redaksisë së portalit ky fakt si duket nuk i pengon.
Kështu p.sh. shfrytëzuesi me pseudonimin "hirtenspieler" thotë: " është e nevojshme që popullata muslimane të rrallohet, siç është thënë edhe më parë. Dhe të gjithë të cilët nuk posedojnë pasaportë austriake-----> Fluturim për vendin e tijë edhe ate urgjentishtë. Ndoshta amerikanët na huazojnë ndonjë fluturake pa pilot për aksione në rajone të caktuara të populluara, këtë Amerët mund ta bëjnë".
Mbasi një shfrytëzues në formë ironike e pyet se a është koha edhe për një gjenocid, ndërhyn edhe shfrytëzuesi me pseudonimin "Karlibua" me fjalët: "Me siguri ËSHTË! Më mirë të nisim ne, se sa ne, ose fëmijët tanë, ta përjetojnë këtë fat".
Dhe derisa diskutimet shkojnë më tej, redaksisë nuk i bie ndërmend që t'i tërhek komentet e tilla, e ku mbet  që t'ia paraqes policisë.
Të përkujtohemi se gati të gjitha mediat austriake me hov  të madh kanë punuar në  në kampanjën kundër një imami, i cili shërbente në një mesxhid arab, vetëm për shkakun se u pat dhënë të drejtën Palestinezëve që të mbrohen. Kjo ishte e mjaftuteshme që ta shpallin "propaguesin e urrejtjes", ndërsa nga ana tjetër  për mediat austriake është njësoj, ose bile e pëlqyeshme, që të thirret në gjenocid kundër muslimanëve.

Latest News