Putat e kohës moderne. Nënë Tereza

31 January 2010 , Posted by artparadox at 9:47 AM

 
Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Abdilaqim Ademi  sot e dekoroi në shenjë mirënjohjeje dhe falenderimi me portretin e Nënës Terezë, Sami Nuredinin, djaloshin i cili shpëtoi  dhe nxori të gjallë vajzën nga ujërat e lumit Vardar. Vetëm të cekim se që të dy personat në fjalë posedojnë emra islam.

Latest News